werken bij Stella

Wil je werken bij Stella?
Wij zoeken:

 • Afwas helden. per direct! woensdag, donderdag en zaterdag BEL:06-10506081 (maximaal 16 uur per week)
  Je werkt van 17:00 tot 20:00, van 20:00 tot sluit(ongeveer 23:30) of van 18 tot sluit.
  Ben je tussen de 17 en 35 jaar? Fysiek redelijk zwaar werk.
  Op drukke dagen heb je de mogelijkheid langer te werken dan 23:00 uur soms mag je door tot 24:30. Vraag naar de mogelijkheden.
  Salaris conform CAO.
  Lijkt het je leuk?  mail naar solliciteren@stellabystarlight.nl 
 • Keuken assistent. (maximaal 21 uur per week)
  Heb je interesse in de keuken? Lijkt het je leuk om naast de chef aan de koude kant te staan? mee te koken? ben je tussen de 18 en 28 jaar? We hebben vanaf augustus ruimte voor iemand die 2 diensten van 14 tot 22:30 kan werken en 1 dag in de week HACCP klusjes wil doen.   mail ons dan even je CV, foto en motivatie. solliciteren@stellabystarlight.nl
 • Invaller Zelfstandig werkende kok (oproep basis)
  Heb je ten minste 2 jaar ervaring als zelfstandig werkende kok? Lijkt het je leuk om af en toe bij ons te komen invallen? Bij drukte of als er iemand van ons vaste team er niet is zoeken wij mensen die we kunnen bellen. Mensen met ervaring die het leuk vinden soms te komen helpen. We betalen tussen de €18 (catering & hulp) en €30(zelfstandig werkende kok) per uur.   mail ons dan even je CV. solliciteren@stellabystarlight.nl
 • Bar Mensen. (maximaal 14 uur per week)
  Je werkt van 18:00 tot sluit. Dit is uiterlijk 02:00 uur. Je bent verantwoordelijk voor het draaien van de bar. Tappen, bedienen en afsluiten. Als je mee wilt eten dan kan dit om 17:30. Salaris conform CAO.
  Lijkt het je leuk? mail naar solliciteren@stellabystarlight.nl
 • Handhaving. (Woensdag en Donderdag. maximaal 5 uur per week)
  Je werkt van 22:45 tot 01:15 uur. Woensdag en of Donderdag. Je bent verantwoordelijk voor de stilte in de Coehoornstraat. Je attendeert ons publiek op de schone slapers in de buurt en zorgt dat mensen direct naar huis gaan bij vertrek en niet blijven hangen op straat. Tot 23:45 kan je meegenieten van Live muziek.
  Lijkt het je leuk? Mail ons dan op solliciteren@stellabystarlight.nl

Hoe gaat de aanname?

 1. mail naar solliciteren@stellabystarlight.nl
 2. wij nodigen je uit op gesprek.
 3. 3 uur proefdraaien.
 4. Gaan we door met elkaar dan plannen we je in.