werken bij Stella

Wil je werken bij Stella?
Wij zoeken:

 • Afwas helden. (maximaal 16 uur per week)
  Je werkt van 18:00 tot 23:00. Je bent verantwoordelijk voor de spoelkeuken en de aanvoer van schoon servies. De uitdaging is om de machine constant te laten draaien. Op drukke dagen heb je de mogelijkheid langer te werken dan 23:00 uur soms mag je door tot 24:30. Vraag naar de mogelijkheden. Wil je mee eten? Dit kan om 17:30 uur.
  Salaris conform CAO.
  Lijkt het je leuk?  mail naar solliciteren@stellabystarlight.nl
 • Zelfstandig werkende keuken mensen. (maximaal 24 uur per week)
  Ben je kok of heb je ervaring in een professionele keuken? Is koken en eten een passie? Lijkt je werken in een klein knus team leuk? Altijd op zoek hoe iets lekkerder, leuker, mooier of fijner kan? mail ons dan even je CV, foto en motivatie. solliciteren@stellabystarlight.nl
 • Bar Mensen. (maximaal 14 uur per week)
  Je werkt van 18:00 tot sluit. Dit is uiterlijk 02:00 uur. Je bent verantwoordelijk voor het draaien van de bar. Tappen, bedienen en afsluiten. Als je mee wilt eten dan kan dit om 17:30. Salaris conform CAO.
  Lijkt het je leuk? mail naar solliciteren@stellabystarlight.nl
 • Handhaving. (Woensdag en Donderdag. maximaal 5 uur per week)
  Je werkt van 22:45 tot 01:15 uur. Woensdag en of Donderdag. Je bent verantwoordelijk voor de stilte in de Coehoornstraat. Je attendeert ons publiek op de schone slapers in de buurt en zorgt dat mensen direct naar huis gaan bij vertrek en niet blijven hangen op straat. Tot 23:45 kan je meegenieten van Live muziek.
  Lijkt het je leuk? Mail ons dan op solliciteren@stellabystarlight.nl

Hoe gaat de aanname?

 1. mail naar solliciteren@stellabystarlight.nl
 2. wij nodigen je uit op gesprek.
 3. 3 uur proefdraaien.
 4. Gaan we door met elkaar dan plannen we je in.